2020

Eigenlijk best een leuk jaar!

Natuurlijk hebben wij ook betere jaren gekend, bedrijfsmatig gezien. En de nodige tranen hebben zeker gevloeid, we blijven nu eenmaal een horecazaak in coronatijd. Maar eigenlijk hebben we best een gaaf jaar achter de rug met dingen waar we anders misschien nooit aan toe waren gekomen. Lees mee met een kleine samenvatting van ons 2020!

Soms vergeten we dat 2020 helemaal niet zo slecht begon. De agenda stond overvol en het beloofde een mooi jaar te gaan worden. Samen met Seats2meet zijn we het jaar goed gestart. Op 1 dag alle 14 zalen vol was dan ook geen uitzondering.

In mei was het moederdag. Op het moment dat we bedachten iets leuks te gaan doen voor moederdag, hadden we nooit kunnen denken dat dit zo’n bijzondere dag zou worden. We werden overvallen door de vele bestellingen & zijn dagen bezig geweest met het maken van routes & een planning. Het was dan ook voor het eerst in maanden dat we weer met ons voltallige team konden draaien.

Degene die ons gevolgd hebben het afgelopen jaar, weten dat wij in verband met een rechtsvormwijziging wat problemen hebben gehad met onze overheidssteun. Gelukkig is dat allemaal goed gekomen. Maar in de tussentijd hebben heel veel lieve mensen ons een hart onder de riem gestoken & hebben wij deze mooie donatie ontvangen, zodat wij een mooi coronaproof terras konden bouwen & door konden gaan waar wij goed in zijn, namelijk lekker eten uitserveren!

Gelukkig hebben we deze zomer ook nog genoeg mensen op ons, door jullie gedoneerde, terras mogen ontvangen. Uiteraard hebben wij hier zelf ook van kunnen genieten met de nodige vrijdagmiddagborrels.

Toen op 15 maart de horeca moest sluiten, zijn wij niet stil gaan zitten. Op 16 maart ging namelijk ons online bestel platform online & de eerste 4 meiden gingen aan de slag bij HBL, een online gereedschapcentrum die extra handjes goed kon gebruiken.

Deze zomer hebben wij samen met Te Gekke Etentjes 3 gave etentjes georganiseerd. In deze kas, in de achtertuin bij Piet, mochten wij koken & een groep mensen ontvangen. Een mooie ervaring op een perfecte plek.

Talitha heeft een talent ontdekt! Althans, wij hebben deze ontdekt. Waarschijnlijk was zijzelf al langer op de hoogte van deze skills. Ze blijkt namelijk een ware bakprinses. We hebben speciaal de keuken van achter naar voor gehaald, zodat de lekkere geuren je direct tegemoet komen! Dagelijks tovert zij heerlijke zoete baksels uit de oven.

We zijn onze auto anders gaan inzetten dan normaal, namelijk voor particuliere bezorgingen! Vraag ons een adres in Tilburg & wij wijzen je zo de weg. Na een leuke quiz met de meiden weten we nu ook dat er 2 straten in Tilburg zijn waar we bij 10 verschillende huizen zijn geweest. En dat de grootste Smeer’m fan 18x in 2020 tijdens de lockdown online heeft besteld (dan tellen we afhaal & telefonische bestellingen dus niet mee). Dankjewel hiervoor ;).

Pompoenen!!! Duizenden pompoenen werden eind oktober geleverd. Een leuke samenwerking met Tilburg Maakt Me Blij strandde in een zaak vol met pompoenen, die anders weggegooid waren. Nu zijn in alle Tilburgse huiskamers liters pompoensoep gemaakt!

Deze zomer hebben wij genoten van een heerlijke vakantie in eigen land! Wij zijn met het team een midweekje in het zonnige Oosterhout geweest. Soms vergeten we een beetje dat we ook hele mooie weken hebben gehad deze zomer!

De aanloop naar kerst was minstens net zo druk als kerst zelf! Bedrijven & onderwijsinstellingen bestelden in grote getalen voor al hun collega’s thuis. Op sommige dagen waren we zelfs met 10 auto’s tegelijk op pad! Gaaf natuurlijk, het voelde even als vanouds!

Kerst!! Samen met Astrid van Tap&Tafel hebben wij het jaar 2020 afgesloten. Zij maakte haar mooie dinerboxen & wij hebben ons uitgeleefd op de brunch-en borrelboxen. Vol gas het jaar uit!

 

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!