Bestel online

Fantastic Sweets & Desserts

Een variatie aan diverse hartige en zoete lekkernijen in combinatie met een glaasje verse jus d'orange en een potje thee. Een variatie aan diverse hartige en zoete lekkernijen in combinatie met een glaasje verse jus d'orange en een potje thee. Een variatie aan diverse hartige en zoete lekkernijen in combinatie met een glaasje verse jus d'orange en een potje thee. Een variatie aan diverse hartige en zoete lekkernijen in combinatie met een glaasje verse jus d'orange en een potje thee. Een variatie aan diverse hartige en zoete lekkernijen in combinatie met een glaasje verse jus d'orange en een potje thee. Een variatie aan diverse hartige en zoete lekkernijen in combinatie met een glaasje verse jus d'orange en een potje thee. Een variatie aan diverse hartige en zoete lekkernijen in combinatie met een glaasje verse jus d'orange en een potje thee. Een variatie aan diverse hartige en zoete lekkernijen in combinatie met een glaasje verse jus d'orange en een potje thee.

(Nederlands) We mogen weer!

Wist je dat je buiten de reguliere openingstijden ook gebruik kan maken van onze ruimte? Vraag naar de mogelijkheden.Wist je dat je buiten de reguliere openingstijden ook gebruik kan maken van onze ruimte? Vraag naar de mogelijkheden.Wist je dat je buiten de reguliere openingstijden ook gebruik kan maken van onze ruimte? Vraag naar de mogelijkheden.Wist je dat je buiten de reguliere openingstijden ook gebruik kan maken van onze ruimte? Vraag naar de mogelijkheden.Wist je dat je buiten de reguliere openingstijden ook gebruik kan maken van onze ruimte? Vraag naar de mogelijkheden.Wist je dat je buiten de reguliere openingstijden ook gebruik kan maken van onze ruimte? Vraag naar de mogelijkheden.Wist je dat je buiten de reguliere openingstijden ook gebruik kan maken van onze ruimte? Vraag naar de mogelijkheden.Wist je dat je buiten de reguliere openingstijden ook gebruik kan maken van onze ruimte? Vraag naar de mogelijkheden.

Welkom bij Smeer 'm!

Als je Smeer’m hoort, hoor je Sas en Tini. Ook wel Chef Saskia Zwijsen (de kleine, rode keukenprinses) en Martine van Leeuwen (de brunette die zit vastgeplakt aan dr rinkelende telefoon). Dit gouden duo zorgt er dagelijks voor dat elke lunch, elke borrel en elk diner op tijd op de juiste plek is. Maar dat doen zij natuurlijk niet alleen. Ze hebben een prachtig team van dames om zich heen. De meisjes van het Smeer ‘m team doen dagelijks hun uiterste best om met een stralende lach de lekkerste gerechten en koffies te serveren.

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!