Naar menukaart

(Nederlands) lunch afhalen

(Nederlands) Wil je snel een lunch komen afhalen, dat kan! Geef je bestelling dan alvast telefonisch door via 013 7810018, dan zorgen wij dat deze op jouw gewenste tijd klaarstaat. Kijk op onze menukaart voor het aanbod.

(Nederlands) tafel reserveren in de lunchzaak

(Nederlands) Wil je een tafeltje reserveren in onze lunchzaak, bel dan naar 013 7810018. Zorg dat je een QR-code hebt als je wil komen lunchen, wij zijn verplicht deze te scannen.

(Nederlands) zakelijke lunch bestellen

(Nederlands) Wij verzorgen ook lunches voor een vergadering of meeting. Bekijk ons aanbod voor de mogelijkheden. Wij kunnen indien gewenst alles per stuk verpakken. 

Welkom bij Smeer 'm!

Als je Smeer’m hoort, hoor je Sas en Tini. Ook wel Chef Saskia Zwijsen (de kleine, rode keukenprinses) en Martine van Leeuwen (de brunette die zit vastgeplakt aan dr rinkelende telefoon). Dit gouden duo zorgt er dagelijks voor dat elke lunch, elke borrel en elk diner op tijd op de juiste plek is. Maar dat doen zij natuurlijk niet alleen. Ze hebben een prachtig team van dames om zich heen. De meisjes van het Smeer ‘m team doen dagelijks hun uiterste best om met een stralende lach de lekkerste gerechten en koffies te serveren.

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!