Pompoenenactie

POMPOENEN TE KOOP VAN BOER CHRIS POELEN

Vorige maand kregen de zusters uit Oosterhout hulp bij de verkoop van hun voorraad wijn, en nu is het de beurt aan boer Chris Poelen uit Groesbeek. Een groot deel van de pompoenen die hij met liefde heeft geoogst, blijken namelijk te licht of te zwaar voor de supermarkt. Tilburg Maakt Mij Blij komt in actie en ook jij kan helpen!


Toen Thibaud van der Steen van Tilburg Maakt Mij Blij een mailtje kreeg van boer Chris, twijfelde hij geen moment: "Chris schreef dat hij met een flinke voorraad pompoenen zit waar hij moeilijk vanaf komt, omdat deze niet aan de strenge eisen van de supermarkt voldoen. Weggooien is wat ons betreft geen optie en ik weet zeker dat wij niet de enigen zijn die daar zo over denken. Samen met onze volgers willen wij ervoor zorgen dat de 10.000kg pompoenen niet in de container eindigt."


Help jij mee?
De pompoenen van boer Chris worden verkocht in een set van vier stuks (Butternut, Hokkaido, Spaghetti, Muskaat) à 7kg voor € 8,50. Bestellen kan via onze online shop of via de social media kanalen. Het ophaal-moment is van 2 tot en met 6 november bij onze broodjeszaak in de Spoorzone.

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!