Tulpen

TRAKTEER JEZELF & DONEER EEN BOS TULPEN AAN DE ZORGSECTOR!

De start van de coronacrisis betekende ook de start van Tilburg Maakt Mij Blij. Diverse producenten werden dankzij het platform van hun voorraad kwaliteitsproducten afgeholpen. Tulpenteler Jos was de allereerste en kan ook nu weer rekenen op hulp uit Tilburg. Het verschil met vorig jaar? Je kan nu ook een bloemetje doneren aan de lokale zorgmedewerkers.
Jullie hebben het afgelopen jaar massaal bloemen, flessen wijn en pompoenen gered. Stuk voor stuk producten die door de coronacrisis of andere omstandigheden in de container dreigden te eindigen. En we zijn er nog niet. De lockdown duurt voort en dat zorgt voor veel onzekerheid. Zo ook bij tulpenteler Jos. Om de groei van zijn tulpen te vertragen heeft hij de temperatuur in de kassen al lager gezet, maar een beetje hulp uit Tilburg kan hij naar eigen zeggen best gebruiken.

Laten we de bloemetjes buiten zetten!

Daarom komt Tilburg Maakt Mij Blij opnieuw in actie en jij kan helpen. Trakteer jezelf op een prachtige bos tulpen van boer Jos, of doneer een bos aan ons zorgpersoneel. Die optie om te doneren werd eerder ingezet, vertelt initiatiefnemer Thibaud: "Met onze reddingsactie voor de Vierdaagse-gladiolen van boer Theo was het ook mogelijk een bos te doneren aan de ouderen. Dat was een mega succes! We hebben meer dan 2.600 bossen uitgedeeld in diverse verzorgingstehuizen in en rondom Tilburg. Dat heeft ons doen besluiten om nog een keer de bloemetjes buiten te zetten, maar dan voor de zorgsector. Die hebben dat wel verdiend!"

Help jij mee?

Je kan de tulpen hier bestellen. De prijs voor drie keer tien stelen tulpen is €10,-. Het ophaalmoment is op zaterdag 6 februari van 10:00 tot 13:00 uur bij ons. Wil je een bos doneren aan de zorgmedewerkers? Dan kan je één bos bestellen voor €3,-. De bloemen voor de zorg worden in één keer geleverd aan de zorgmedewerkers.

 

 

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!