Skip to main content

Smeer 'm BAKT

Het ontstaan van

Al voor de corona-uitbraak kregen we steeds meer vraag naar taart en andere zoete lekkernijen. Toen de horeca gedwongen de deuren moest sluiten, had onze keukenprinses Talitha uitgebreid de tijd om allerlei baksels uit te proberen en haar bakskills te optimaliseren. Een geluk bij een ongeluk; Smeer ‘m BAKT werd geboren. Met een dagelijkse gevulde vitrine met huisgemaakte taarten en andere zoete lekkernijen genieten onze gasten van een heerlijk stukje taart bij een lekker bakje verse koffie of thee of als toetje voor na je broodje.

Taart bestellen?

Ben je binnenkort jarig, ga je trouwen of heb je gewoon zin in een hele taart voor jou alleen? Smeer ‘m BAKT op bestelling de heerlijkste taarten om jouw feest compleet te maken. Heb je bepaalde dieetwensen of wil je een specifieke taart, er is van alles mogelijk. Klik op de button voor het aanbod en het bestelformulier. Betaling gaat per pin bij het afhalen. Let op: Wil je een bestelling plaatsen voor vandaag? Bel dan 013 781 00 18 of kom langs & kijk in de vitrine wat we hebben liggen.

Zoet

Let op, deze truffels zijn niet op voorraad

Deze hebben wij over 3 werkdagen in huis

Klik hier om online jouw taart te bestellen

Kies hierboven jouw taart, vul hier je gegevens in & bestel deze online.
Voor de bevestiging
Afhaalmoment
Totaal

Dit bedrag is alleen om de totaalprijs te zien, hierna volgt nog geen betaling. Je kan afrekenen bij het afhalen in de zaak.
Start Over