Skip to main content

Over ons

Wist je dat je al ons lekkers bij jou op het werk kan laten bezorgen? Wil je een lunch of borrel bestellen voor jouw afdeling of organiseer je een zakelijke meeting of andere bijeenkomst? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Al vanaf een overleg voor 5 personen tot een congres van 1000 man zijn er mogelijkheden.

Heb je een vraag over maatwerk? Wil je bijvoorbeeld een walking dinner op locatie, een barbecue of een complete borrel met toebehoren, neem dan contact met ons op.

Aanbod bekijken

Openingstijden

Maandag – vrijdag: 8:00 – 18:00 uur
Buiten bovenstaande tijden zijn we geopend in overleg.

Bestelling plaatsen

Bestelling plaatsen?

Wist je dat je al ons lekkers op je werk kunt laten bezorgen? Van ontbijt- en luncharrangementen tot dinerbuffetten en borrelplanken. Voor enkel jouw afdeling, de hele organisatie, een zakelijke meeting of een andere bijeenkomst.

Maatwerk aanvraag?

Om je op weg te helpen hebben we allerlei arrangementen samengesteld. Maar dat wil niet zeggen dat we daar niet van af kunnen wijken. Integendeel zelfs. We spelen graag in op je wensen en behoeften als het gaat om eten, drinken, personeel en meubilair.

Een allergie?

Geef het aan ons door. We houden hier namelijk graag rekening mee. Door glutenvrije broodjes te serveren bijvoorbeeld. Let wel: aangezien ons hoofdproduct gluten bevat kunnen we kruisbestuivingen niet 100% uitsluiten.