Skip to main content

Smeer’m op maat

Smeer’m is meer dan alleen lunch! Naast onze lunchzaak en bezorglunches hebben wij al voor vele diverse opdrachtgevers partijen op maat verzorgd. Hieronder vind je een greep uit opdrachten die wij de afgelopen jaren gedraaid hebben.

En wist je dat wij:

Partner zijn van Seats2Meet Tilburg?

Wij verzorgen dagelijks al het lekkere eten en drinken voor de 15 vergaderzalen op de eerste verdieping in de LocHal. Van de lekkere zoetigheden uit eigen bakkerij, tot uitgebreide lunchbuffetten & uitgeserveerde diners.

Preferred supplier zijn van MindLabs?

Hier zijn meermaals per week grote bijeenkomsten & borrels. In MindLabs wordt veel georganiseerd door onder andere de Universiteit van Tilburg, Gemeente Tilburg, Fontys & ROC. Hier verzorgen wij voor de grotere aantallen de catering. Dit kan gaan om een koffieontvangst met heerlijke zoete versnaperingen, maar bijvoorbeeld ook om een walking dinner. Voor de kleinere aantallen verzorgd het Stadscafe van de bibliotheek de heerlijke catering.

Ons bestaan te danken hebben aan MontoPinto?

En dit nog steeds een grote opdrachtgever is? MontoPinto is een evenementenbureau, gevestigd in de Spoorzone. Dit bureau is voortgevloeid uit het voormalige Mundial Productions. Doordat Martine in haar vorige baan Mundial als werkgever had, kwam ze in contact met eigenaar Erwin. Hij zocht een startende horecaondernemer voor 16m2 in de Spoorzone. Hier startte Smeer’m in 2014. Hoewel festival Mundial niet meer bestaat, is er wel een mooi evenementenbureau uit voortgevloeid. Zij organiseren grote events binnen en buiten de Spoorzone. Zo voorzien wij jaarlijks de duizenden Fontys studenten tijdens de intro van lekker eten. Maar het aantal grote bbq’s, bedrijfsborrels en andere maaltijden die wij samen hebben gedaan is ook niet meer op 2 handen te tellen.

In 2023 exact 2500 partijen hebben mogen verzorgen?

Dit varieerde van lunches op locatie voor 4 personen tot een BBQ van meer dan 5000 personen. Dit komt neer op meer dan 100.000 mensen (nog naast onze gasten in de lunchzaak) die wij hebben laten genieten van ons eten!

Hele leuke samenwerkingspartners hebben in de Spoorzone?

Naast dat wij bij veel leuke bedrijven in de Spoorzone broodjes en borrelhapjes mogen leveren, werken we ook met diverse locaties samen om een compleet verzorgde dag te organiseren. Dus ben je op zoek naar een toffe plek om iets te organiseren? Kijk dan ook eens hier!

Walking dinner

Met een walking dinner bedoelen wij: ‘wij lopen rond, jullie mogen lekker blijven staan’. Geen buffetvorm, geen ingedekte tafels, maar allemaal kleine gerechtjes die uit de hand te eten zijn. Informeel, maar toch feestelijk. Kom jij naar ons of komen wij naar jullie. Beide is mogelijk. We bouwen indien nodig een pop-up keuken op.

Shared dinner

Lange ingedekte tafels, helemaal vol met lekkers om te delen. Je hoeft geen keuze te maken voor 1 gerecht, maar mag proeven van allerlei diverse lekkernijen. Wij zetten de tafels vol!

Uitgeserveerd diner

Genieten van een meergangen menu aan gedekte tafels. Wij stellen samen met jullie vooraf een mooi menu samen, afgestemd op jullie wensen. Het enige wat jullie nog hoeven te doen is zitten & genieten.

Barbecue

Van een eenvoudige barbecue voor duizenden studenten tot een luxe barbecue op maat. Leuk om de zomer mee in te luiden met collega’s. 

Compleet verzorgde dag

Organiseren jullie een hele congresdag? Een carrièrebeurs, een presentatie of andere zakelijke bijeenkomst? Wij kunnen de hele dag voor jullie verzorgen. We beginnen de ochtend met koffie, thee & iets lekkers & zorgen vervolgens de hele dag dat de gasten aan niets te kort komen. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke huisgebakken haverkoek, een Brabants worstenbroodje, borrelplankjes, een goedgevulde bar met bediening of een dinerbuffet om de dag mee af te sluiten. In overleg kan bijna alles. 

Lunch, borrel of diner op een bijzonder plek

De Spoorzone kent veel gave plekken om bijeenkomsten te organiseren. Zo ook de LocHal. Voor veel mensen bekend als de bibliotheek, maar in dit pand zit ook Seats2Meet gevestigd. Zij bieden een groot open plein & een glazen zaal die omgetoverd kunnen worden. Met onze open keuken kunnen wij hier eenvoudig de mooiste creaties voor jullie serveren.

Organisaties waar wij veel mee samenwerken of waar we vaak maaltijden mogen verzorgen zijn onder andere: