Skip to main content

Ontbijt | Koffie | Lunch | Feest

Iets te vieren?

Over ons

Hi, welkom bij Smeer ‘m! Maak kennis met onze lunchzaak, gevestigd in het hart van de Tilburgse Spoorzone. Van maandag tot en met vrijdag staat ons enthousiaste team klaar voor onze gasten. Of je nou zin hebt in een goed belegd bammetje, een lekkere salade, een vers gemaakte kom soep of een overheerlijke tosti. Bij ons ben je aan het juiste adres. 

Menu bekijken

Openingstijden

Maandag – vrijdag: 9:00 – 16:30 uur
Onze keuken is geopend tot 15.00u. Daarna is het nog wel mogelijk om een taartje of een drankje te bestellen.

Avond (ma t/m vr), zaterdag en zondag:
Op aanvraag voor groepen 

Tafel reserveren?

Reserveer hier om zeker te zijn van een tafel in de lunchzaak. Wil je vandaag nog komen lunchen? Bel je reservering dan even door. Vanwege de drukte kan het voorkomen dat we een online reservering onverhoopt namelijk niet zien binnenkomen.

Bestelling afhalen?

Zin in een tosti, bammetje, broodje, salade of kopje soep? Geef jouw wensen telefonisch aan ons door via 013 78 10 018 en laat ons weten hoe laat je jouw bestelling wilt afhalen. Dan zorgen wij er op onze beurt voor dat alles op tijd voor je klaarstaat.

Een allergie?

Dan houden we hier graag rekening mee. Door glutenvrije broodjes te serveren bijvoorbeeld. Let wel: aangezien ons hoofdproduct gluten bevat kunnen we kruisbesmetting niet 100% uitsluiten. Wil je toch langskomen? Dan mag je zelf je lunch meenemen.