Over ons

De meisjes van het Smeer ‘m, onder leiding van Saskia en Martine, doen dagelijks hun uiterste best om met een stralende lach de lekkerste lunchgerechten en koffies te serveren.

Onze Smeer’m meisjes

Smeer’m zaak

De stralende gezichten die dagelijks is de zaak te vinden zijn, zijn May, Lieve & Do. Do tovert de heerlijkste broodjes en tosti’s uit haar kleine keukentje, terwijl May en Lieve door de zaak hobbelen om jullie een fijne middag of lunchpauze te bezorgen en te woord staan. Kan je geen genoeg krijgen van deze meiden? ‘S avonds of in het weekend iets organiseren? Neem contact op met lieve@smeer-m.nl of may@smeer-m.nl.

Smeer’m vergaderarrangementen

Smeer’m is sinds 2019 een samenwerking aangegaan met Seats2Meet, aan de Burg. Brokxlaan in de LocHal. Hier zijn 14 vergaderzalen te huur waar wij dagelijks de mooiste aangeklede tafels met lekkers voor jullie neerzetten. Onze Sas kan hier haar mooiste creaties maken, voor groepen van 4 tot 500 man! En wie is die meid die dagelijks zorgt dat de koffie altijd vers is? Dat is Carolina, te herkennen aan haar enorme grijns op dr gezicht.

 

Smeer’m catering

Op locatie een een lekkere lunch laten bezorgen voor jou en je collega’s vanaf 10 personen? Of wil je een heerlijk diner uitgeserveerd hebben op jullie bruiloft? Kan! De stralende meisjes uit het vaste keukenteam onder leiding van Saskia zijn “kleine” Nina & Stephany. Die 2 die zorgen dat alles overal op tijd is, dat zijn “grote” Nina & Astrid. Zij scheuren in ons groene wagentje door de straten om iedereen van ons lekkers te laten proeven.

Ook werken bij Smeer’m?

Uiteraard hebben we nog een heel team met stralende dames die ons versterkt op de drukke dagen! Op zoek naar een leuke bijbaan? Stuur dan je CV naar martine@smeer-m.nl.

Of bel met 013 7810018

Heb je specifieke wensen of verzoeken, geef ons een seintje!

 

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!